Morsningkorsning.

Nu är jag vaken och ska träffa Madde, Veronica och Anna. Kuligt va ! :D
Meeeen jag har ett problem, detta är ju min reservblogg tills jag fixat klart designen på den andra bloggen och då måste jag komma på ett namn...Så hjälp mig, ett namn till bloggen? PLEEEEAAASE HELP ME ! :)


Buhuhu


Just nu sitter jag ensam i ett stort hus,
 msn och fb har fuckat sig så det går inte att skriva.
 Min mobil är borta och jag har stängt av ljudet så kan inte hitta den, buhuhuh.
 Någon som kan komma och göra mig sällskap? :(

Gammal låt, men jag känner att den passar in på mig just nu ! :D


Kiss the rain



-Isblåa ögon är det bästa jag vet, Så JÄVL* FIIINT !

-Gröna ögon. Det ända jag har att säga är att det finns inga fula gröna ögon !

-Bruna ögon. Det bästa som finns är bruna ögon med blont hår :D


ryska killar som stalckers !

Hahha JA ni läste där uppe. Jag, Madde, Veronica och Jozeffa sitter vid Sollentuna centrum när 2 unga ryskar kommer fram och tar kort. Madde säger att dem måste ta betalt så dem sätter sig bredvid oss och snackar ryska. Skiiit skumma. En kille tar runt Jozeffas midja, hon ställer sig upp och går iväg och snackar i tele. En kille börjar luta sig mot Madde. HAHAHAHAHA ni skulle sett hur fula dem va. Hihi vad taskig jag är. Ilf vi börjar gå därifrån när Jozeffa slutat snacka i telefon. Dem börjar följa efter oss. Jag och Jozeffa tänkte springa därifrån men madde tyckte det var taskigt -.- Madde suck säger jag bara. Ilf dem följer efter oss över en bro. Tar foto på våra rövar... En kille tar tag i maddes arm och till slut får madde damp, jag vet inte hur det gick till ! :S Hon skriker massa saker till dem på svenska som dem inte förstår, haha smart juh :D Vi går ner för en trappa och dem fortsätter följa efter, vi börjar gå snabbare och till slut ser vi att dem börjar gå mot oss igen så vi springer som fan till Cafe park och beställer pommer, random du vet ;) När vi sitter där vid bordet ser vi killarna gå förbi och kollar runt om sig. HAHAH vi lägger oss under bordet och gömmer oss, som tur är ser dem oss inte. HAHAHA skiiiit kul. De var lite scaaary men ändå kul juh. Hahah Madde och Jozeffa fick en varsin beundrare, staaarkt.

Nu var det slut med det roliga, BAJS BAJS ! :D


(Här ska det stå något)

Helllluuuuuu ! Idag har jag inte gjort så mycket, som ni kanske såg i det andra inlägget har jag varit med Madeleine och Veronica. Vi bakade kladdkaka och jag måste säga att Madde är en äkta kvinna. Hon kan baka kladdkaka, dansa utan byxor i mitt kök ! hahaha jaa det är sådant jag gör på fritiden, jag vet att du blir avundsjuk. Neej nu ska jag gå ner och käka. JUUUUUUUSTE glömde berätta att vi var på donken idag, förvånande? :O neeej inte så mycket. Ha det så kult på restaurangen, Hejdå !




Ni gör mig lycklig ! <3


Sitter hemma med..


Detta förklarar en heeeeeeel deeeeeeeel



HAHAHAHAHAHAHAHAHAH kolla på dem tre sista bilderna på mej!
Det ser lite skojsgt ut, hahahah :D


Meeen dåååå..

Snackade med Felicia nyss och hon kunde inte träffas, vi får ta och träffas på måndag istället Felli ! :)♥
Ingen är hemma nu, längtar tills Sophia och Louise kommer hem. Då kommer det bli skoj. Men gud, vad jag är uttråkad just nu, tror jag ska dra ut så får jag hitta på något då istället. Hitta någon rolig att vara med :D



Så där ser jag ut idag :)

.

Jag är så irriterad, så äckligt falsk du är ! Ååååhhh jag blir så irriterad !

pop sasuge

Heeej alla pop sauges !
Jag Heter Emelie och jag är väldigt mogen ! Hihih nej driver bara, lr gör jag? ;) Men nu får jag ta och sluta, ilf jag är nu vaken, lr är jag? ;) och ska gå ner och klä på mig, käka lunch, träffa Felicia och Veronica och dra och bada, lr ska jag? ;) Japp precis vad jag ska göra, även fast det är mulet, hihiiihi ! Nu skriver jag inte mer för jag börjar gå över gränsen, dra då ingen gräääns ! HAHAH snart får ni ett mer seriöst inlägg, haha


vacker är jag nt, meeen bruuun :D

Ögongodis, mums ! ;)



<3

Bleka och Vackra innan Tunisien

Hej, jag heter Veronica och jag har små kattungar i källaren.

Vår älskade hiss <3

Sköldpaddor (?) i (?) en (?) låda (?)

SchteekarN

Jag bjuder...

Hahaha aa fast nää

veronica hittade sitt rätta jag :D

Heej, Jag heter Veronica och nu har jag skaffat hundvaplar istället.
 
Detta gillade ni va? ;) Mer bilder kommer imorgon !

Peace out Emelie





HEMMMAAAAAAA

Heeellluuu ! :)
Nu är jag hemma, äntligen. Fast jag saknar Tunisien och jag säger bara om man vill ha bättre självförtroende åk till Tunisien. ALLA och då menar jag ALLA kollar på en, säger en kompling, okej visst dem flesta var ju pedofiler men ändå. Det fanns ju snygga killar där oxå som gav komplimanger, meee like ! :D
Okej sen säger jag bara tack till alla trogna läsare som har kickat in på bloggen om dem som fortsätter att läsa :) Jag bad Louise att gästblogga men d blev tydligen inget, hahah ;)

Snart kommer bilder upp så då får ni slå er bak i stolarna och njuta :D


Jag just nu, lite sliten sådär men kolla jag är brun :D hihi

Peace out Emelie

Ha det gött !!

Nu drar jag och Veronica till Tunsisen en vecka och stannar där. Jag vet inte om jag har internet där men vi får väl hoppas. Men jag har fått älskade Louise att gästblogga lite då och då. Hejdåååååååådå ses vi om en vecka.

Bilder kommer såklart upp på bloggen från Tunisien ;)

Peace out Emelie


it makes me smile

När jag kollar på den här videon ler jag verkligen. Någon som vet när det var? hade ju självklart kommit om jag visste när. Oj såg nu att det var den 4 juli. Varför visste jag inget :/ Aja nu är det som det är :)

En liten fräääääkis !

Veronica berättade en rolig sak till mej som hennes mamma tyckte var en fräkis

Hon va på jobbet och behövde hjälp med datorn, så hon frågade en kille där som hjälpte henne.
Hon hade ett datormus skydd som var mjukt. Så när killen skulle ta på datormusen för att fixa de som var fel, så såg han skyddet och sa: Jasså du har de lite mjukt på musen. Då började hon asgarva och killen blev generad och gick därifrån.


HAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHA
HAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHA
HAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHA
HAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHHA

bääästa juh xD






Ångest dag.

Det finns inte så mycket att säga förutom att idag har jag inte gjort någonting. Jag gick upp vid halv 1 och duschade, åkte med käraste familjen och kolla på båt, vi ska köpa en :D sen åkte vi och käkade pizza. Juste på pizzerian var det någon där som tappade en pizza på någon, hahaha om det var roligt, det var skiiiit roligt. Tyckte jag ilf ;) Åkte sedan hem och gick ut med katten, fråga inte varför jag går med en katt, det bara är så OCH vi måste göra det, och sen till stinsen och där köpte jag saker till min älskade mamma som fyller år imorgon. GRATTIS ! :) Och nu sitter jag här hemma och njuter av livet, på ett ungefär :) Imorgon blir det ju Tunisien, ska kolla om jag kan hitta någon som kan gästblogga annars kommer det bli dålig  uppdatering om det inte finns dator på hotellet. SEEEE YAAA BITCHHHHHES ! Nej driver bara ! Var hälsad kan är bättre att säga. Nej nu måste jag sluta babbla.



Packat klart, Så nu drar jag !! CIAAAAAO

Kolla vad min söta lillasyster just kom hem med..

GODIS, Nu ska jag njuta med godis framför tvn med min älskade lillasyster :)
Sen måste ja packa och städa mitt rum ;)


dagens outfit fick bli..


Tröja-Gina
Shorts-HM

HAHAH kolla hur konstig min arm ser ut ;)


tack !

Tack för alla söta kommentarer, det uppskatas ! :D Hoppas ni fortsätter och kommentera eller ilf läser min blogg, då blir jag glad :) Tack Tack !


Detta kallar jag lycka !

Måste packa idag så..

..är nog bäst om jag går och lägger mig nu. Såå Godnatt allihopa ! Sov sött :)


Skriver senare idag, haha det är ju faktiskt en ny dag nu :D


"Verkligen inte avundsjuk"

Sophia sötnosen har varit först i Algeriet och sen Libanon och medans skrivit massa saker till mig som har hänt där. Är verkligen INTE avundsjuk... ;)

1.OUFFFT emelie du skulle se killen pa gransen mellan libanon o syrien, jag svaaaaaaaaaaaar heeeetaste jag nagonsin sett och nagonsin kommer se, 1.80, fin kropp, klar bla ogon, svaaart har, skiiit fint ansikte. jag. vill. HAAAA! och min kusin :o han e 12 , han e langre an mej och ser ut som 15 -.- svart har, ogon som byt...er farg mellan ljus gron och ljus bla, varfor maste alla i min slakt ha sa fina ogon men inte jag? :( d ar ORATTVIST! o alla proppar i mig mat har -.- om jag sager nej jag ar matt, da sager dom vada matt? nejnejnej. at. du ater ingenting (jag at typ fett mycket)!
miss you babe♥

2.A
lgeriet har börjats överflöda med hootties, damn vilken kille jag såg idag ! :O d va en 25 årig affärs kille som ba hi o vinka t mej o.O fast han va pilf (a) o nån annan kille som jobbade där vi va o badade som ba bonjour o gav mej feeetaste smileyet, peeedofil vaaarning?! miss you babe.♥

3.
EEEMELIE JAG SÅG NYSS VÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS SNYGGASTE KILLE, sväär om hans tjej inte satt precis bredvid honom och gav mej onda blickar skull jag fan hälsat :D såg en annan kille med SVART hår, LJUSBLÅA ögon, och MAGMUSKLER. fan att han bara var typ 12 år :/ alla killar här är ju biff :O har 2 bilder på killar (a)♥

Som jag sa, är verkligen inte avundsjuk ;)


Louise



Kommer sakna dig ! :) ♥


Den här låten har fastnat på hjärnan



Peace out Emelie

Shoppade med min käre mor idag..




Shortsen på bilden.

Peace out Emelie

Nu bär det av..



Short-Cubus
Linne-Gina
Tröja-Cubus

Peace out Emelie

(Här ska det stå något)

Godmorgon. Äre bara jag men är det inte svårt att komma på rubriker? Kan sitta i flera minuter utan att komma på nåt, konstigt konstigt.. Nu tillbaka till annat, jag vaknade precis och ska göra lite frukost till mig sen ska jag träffa Louise och kanske Coffy, vet inte hur det blir. Men kul blir det iallafall :D
Jag har fått sånt där innan man åker flygplan, kommer inte ihåg vad det heter :S Jag ska iallafall till Tunisien på Söndag ;) LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR ! :)

Den här tjejen drar till Tunisien med mej ! :D


Keri Hilson - I like

Peace out Emelie

HAHAHAHA KÄNSLIGA LÄSARE LÄS INTE !

Jag kom på en sak jag glömt berätta som hände i skärgården. Jag, Veronica, Louise och Alice badade i vattnet. Det var saltvatten och Lollo råkade sätta det i halsen och börjar hosta jätte mycket. Veronica håller om henne och precis då spyr hon. HAHAH. Seeeen ser jag spyan och kräks också (a) ueeew säger jag bara. Seeen ser jag min spya och kräks igen. HAHAHA. Ganska patetiskt tycker jag själv, hahha nej nu blev jag äcklad :( OCH RÄDD ..

Peace out Emelie


BAAAD SEN FIILM !

Hejsan hoppsan ! :D Kom precis hem från centrum med Louise, Vi hyrde film, American virgin som vi ska se ikväll men först ska vi åka och bada, ta ett kvällsdopp, myyyyyssss ! Blev lite bilder idag så upp med dem.. :D




Bjuder på den sista, -.-

Peace out Emelie


Pinsamt..


Kissie - success

Låten suger som fan :S Bli nästan rädd när jag lyssnar på den,
neej men shit den sög ! Diss till den. mohahah :D


Peace out Emelie

ALDRIG MER !

Hejsan hoppsan alli hoppa ! Jag kom precis hem från Stinsen efter att vaccinerat mej, ALDRIG IGEN säger jag bara ! Nej nu lämnar vi det samtalsämnen, lider när jag tänker på det :S Pappa står nere i käket och gör lunch sen ska jag träffa min älskade korv Louise :) HAAAA DEEET GÖÖÖÖTT som vi säger i Göteborg :D




Peace out Emelie

JUUUUSTE glömde berätta..


Jag tröttnade på min gamla hårfärg och färgade blont, vad tycks? :) Venneh om jag ska färga tillbaka, beslutååångest :(

Peace out Emelie

Noooo, utväxten börjar komma.

Jag tror aldrig jag varit så blond i hela mitt liv. Jag hade en gammal sony ericsson mobil eftersom min andra gick sönder. Så den gamla fick slut på batteriet men jag fattade inte det så jag trodde den hade gått sönder och fick grymt mycket ångest. Sen sätter pappa in laddaren i den och prövar sätta på, gissa vad som händer då? DEN FUNKAR ! Men nu har mamma ändå köpt en ny till mig så jaaa, vad ska man säga? :D

Peace out Emelie

Hemma från skärgården.

Rubriken där uppe förklarar ju ganska mycket, haha (a) Nej men jag har precis kollat på film med Alice, Wedding date, vet inte vad det var för film men bra var den iallafall :)
Nu kanske jag ska berätta lite om skärgården, vi kom dit igår, badade, käkade, skrattade och hade det absolut bäääst ! FETT MED NAJS ! :D Sen på natten frös jag skiiiiiit mkt och på dagen efter kom jag på att det var min outrsdag för sen på morgonen hade jag sovit fett dålig, senare på dagen sträckte jag ryggen och kan inte gå normalt. SEEEN råkade veronica riva mig så jag har 3 st rivmärken på magen, SEEEEN slog jag i huvudet i en sten -.- Jihoo, älskar mitt liv -.- Eller jo det gör jag faktiskt :D Jag känner mej onormalt glad, haha men det är väl bra? :O eller.. nej nu måste jag sluta ;) Här kommer en bildbooomb !



Det slutade med blålerakrig ;)

Peace out Emelie

Tja då !

Nu bär det av till skärgården om 20 min. Väntar på att louise och Veronica ska komma hit, sen draaar vi. Fett med nasj ! :D Ska be lollo ta med kamera så att det blir massa foton, vi brukar vara ganska bra på sånt ;)
Har brottom nu, puuuuuuuuuuuuuuuuss !



Jag är nyvaken och fin så dem bilderna bjuder jag på :)

Peace out Emelie

GOD JUL !

Nu ska jag sova eftersom jag ska upp tidigt idag..gissa vrf? JAG SKA TILL SKÄRGÅRDEN ! :D Gissa med vilka? LOUISE OCH VERONICA :D. Jag är väldigt glad, kanske finns en andledning :) Men jag vill inte berätta. Men vet ni en sak? Veronica och Louise sov över hos mej igår, vi sov i tält, kolla på film, gick och tog ett morgondopp väldigt väldigt tidigt. Sen somnade Veronica vid halv 7 :S och jag och Lollo vid 8. Vi vakna vid 12 och sen dess har jag varit vaken. Jag är grymt stolt som bara sov 4 timmar och har varit vaken nu jätte länge. Så jag tror det är bäst att sova nu annars orkar jag inte gå upp imorgon :$ 

Emelie: haha vi ska inte t skärgården, vi ska till särgården
Louise: haha ja där hör vi hemma
Emelie: thats the place to be. Topnotch !
Louise: om jag kommer in (?) jag kommer knappt ut

Jo, det där kallar jag humor ;)

Dem där två homiesarna drar jag med imorn, haaaa det göött !!

Peace out Emelie



HAHAH ! Ha så kult på restaurangen



Nu kanske det kommer många blogginlägg på raken men det är bara för att man måste ha någonting att läsa  Så jaa, där såg ni en video som jag och Louise kan utantill. WE AAARREE IN LOOVE..

Peace out Emelie

4:e bloggen?

Heej, Emelie här !
Okej jag tror det här är 4:e försök att ha en blogg, Det kommer nog gå jätte bra ! hahah. Jag tänker iallafall försöka skriva lite ibland ;) Och ni får ursäkta för designen men jag gjorde den lite snabbt och snart kommer en ny på gång :) När den Kommer är en annan femma..
Nu undrar ni säkert hur jag ser ut, såå här får ni ett smakprov :)



Peace out Emelie

RSS 2.0